Colette x Panasonic Lumix GM1 camera

De bekende conceptstore Colette uit Parijs heeft in samenwerking met Panasonic de Lumix GM1 camera uitgebracht. Een supercompacte systeemcamera met een stijlvolle klassiek uiterlijk. En in deze collaboration met Colette is de Panasonic camera uitgevoerd in een blauwe leren body. Op de lens cap is bovendien het Colette logo afgedrukt.

Naast een mooi uiterlijk, is de Panasonic Lumix DMC-GM1 behoorlijk compleet. Het is bijvoorbeeld voorzien van een aanraakscherm waarmee je het toestel kunt instellen en bedienen, is het ook Wi-Fi present, waardoor je de camera vanaf een smartapparaat kunt besturen.

colette panasonic lumix gm1 camera 2 Colette x Panasonic Lumix GM1 camera

colette panasonic lumix gm1 camera 3 Colette x Panasonic Lumix GM1 camera

colette panasonic lumix gm1 camera Colette x Panasonic Lumix GM1 camera

Be first to comment

Current month ye@r day *