Stoere loft in Londen

Architect William Tozer was verantwoordelijk voor het ontwerp van deze mooie loft. De geboren Nieuw-Zeelander heeft deze voormalige fabriek in Londen omgetoverd tot een droomwoning, maar met respect voor Hierbij heeft hij voornamelijk beton en hout met elkaar gemixt zijn, waardoor het stoere karakter van het beton mooi samengaat met de warme tinten van het hout.

De woonkamer, open keuken en eetruimte vormen samen één grote open ruimte. In de hoek is een gezellige zithoek gecreëerd, waar je alleen kan genieten van het mooie interieur, maar ook een adembenemend uitzicht hebt over de stad.

stoere loft in londen Stoere loft in Londen

stoere loft in londen2 Stoere loft in Londen

stoere loft in londen3 Stoere loft in Londen

stoere loft in londen4 Stoere loft in Londen

stoere loft in londen5 Stoere loft in Londen

stoere loft in londen6 Stoere loft in Londen

Be first to comment

Current month ye@r day *