Norse Projects x James Jarvis

Norse Projects put niet alleen graag inspiratie uit het eigen Scandinavië. Norse Projects zoekt geregeld de samenwerking op met befaamde kunstenaars. Ditmaal is het aan niemand minder dan James Jarvis om een serie t-shirts voor het merk te ontwerpen. De collectie bestaat uit 4 tekeningen die onderdeel uitmaken van de ‘Spheric Dialogues’, een project van 365 cartoon achtige tekeningen uit 2012 met een filosofische blik in de richting van kunst, kennis, logica en skateboarding. 

James Jarvis is een grafisch artiest uit Londen en heeft de meeste roem verworven met zijn werk voor zijn eigen bedrijf Amos.

De t-shirt collectie van Norde Projects x James Jarvis is o.a. verkrijgbaar bij End Clothing en Norse Projects.

norse projects james jarvis t shirts prints 01 Norse Projects x James Jarvis norse projects james jarvis t shirts prints 02 Norse Projects x James Jarvis norse projects james jarvis t shirts prints 03 Norse Projects x James Jarvis norse projects james jarvis t shirts prints 04 Norse Projects x James Jarvis

Be first to comment

Current month ye@r day *