Nanamica SS 2014 collectie

Het Japanse Nanamica is traditiegetrouw een van de eerste merken waarvan de gehele nieuwe collectie al verkrijgbaar is nog voordat het oude seizoen is afgelopen. Onder het credo ‘ONE OCEAN, ALL LANDS’ heeft Nanamica voor het Spring Summer 2014 seizoen als vanouds een aantal succesvolle terugkerende modellen, afgewisseld met enkele nieuwe. Zo zijn de Soutien Coat en de Cruiser Jacket uiteraard weer van de partij. Nieuwe modellen zijn bijvoorbeeld de double breasted New Port jacket, de Pea Coat, de Webbing Belt Shorts en de Carry Bag.

Het kleurenpalet van de Nanamica Spring Summer 2014 collectie is zeer fris met veel blauw en lichte kleuren i.c.m. nautische strepen. Zoals bekend maakt Nanamica hoge kwaliteit producten en verwerkt het graag GORE-TEX in de producten.

De Nanamica collectie is al via de eigen site verkrijgbaar. Overige dealers volgen snel.

nanamica spring 2014 collectie 1 Nanamica SS 2014 collectie nanamica spring 2014 collectie 2 Nanamica SS 2014 collectie nanamica spring 2014 collectie 3 Nanamica SS 2014 collectie nanamica spring 2014 collectie 4 Nanamica SS 2014 collectie

Be first to comment

Current month ye@r day *