Myris

Iedereen heeft ermee te maken. Gebruikersnamen en daarbij behorende wachtwoorden. Vaak teveel om ze allemaal te onthouden. Met de iPhone 5 heeft Apple de oplossing bedacht om met vingerafdruk te werken. Op zich een uitstekende oplossing, maar niet helemaal hackvrij. Wat is dan wel echt veilig? Myris van eyeLock!

Myris gebruikt video van jouw irissen om jouw identiteit te verifiëren. Aangezien irissen echt uniek zijn, is de kans op een valse overeenkomst minder dan een op de twee biljoen. Veilig dus. Iemand vermoorden om z’n oog te gebruiken? Niet mogelijk, diegene moet namelijk in leven zijn.

Kortom, geen gebruikersnamen en wachtwoorden meer. Eén blik is het enige wat nodig is om je identiteit te verifiëren. Net zo makkelijk als het gebruik van een spiegel.

eyelock myris Myris

eyelock myris 2 Myris

Be first to comment

Current month ye@r day *