Velour editorial door Sven Eselgroth

Fotograaf Sven Eselgroth kreeg zijn eerst Pentax spiegelreflex camera van zijn grootvader en heeft fotografie sindsdien als ambacht geadopteerd. Sven werd opgevoed op een zeilboot tijdens de eerste 18 jaar van zijn leven, een schijnbaar rusteloze reiziger. Avontuur is Sven dus met de paplepel ingegoten.

Momenteel richt hij zijn leven in met reizen en het schieten van bijzondere foto sets. Een die ons opvalt is de lookbook shoot voor Velour by Nostalgie die is ontstaan tijdens een tour per motor door Scandinavië waarin hij reportages voor verschillende modemerken als Our Legacy, Norse Projects en anderen heeft gemaakt. Het werk van Eselgroth is met name bekend op het gebied van mode, muziek en reclame.

Meer zien van Sven Eselgroth? Ga naar sveneselgroth.com

velour editorial 1 Velour editorial door Sven Eselgroth velour editorial 2 Velour editorial door Sven Eselgroth velour editorial 3 Velour editorial door Sven Eselgroth velour editorial 4 Velour editorial door Sven Eselgroth velour editorial 5 Velour editorial door Sven Eselgroth

Be first to comment

Current month ye@r day *