Oculus Rift

Gamen. Wie is er niet opgegroeid met fijne spelconsoles? Het begon allemaal met de NES en zie wat voor een vlucht de technologische ontwikkeling hebben genomen. Zeker als je de NES naast een Playstation 4 legt. Bijzonder om mee te maken.

Wellicht nog bijzonderder en, als wij de geluiden mogen geloven, een echte game changer is het product waar Oculus de ervaring van gamen een nieuwe dimensie gaat geven met de Rift. De Oculus Rift is een virtual reality bril waarmee je werkelijk in het spel zit. Als de speler zijn hoofd beweegt, beweegt het beeld mee.

Het bedrijf Oculus heeft vandaag 75 miljoen dollar opgehaald bij investeerders om het product zo goed mogelijk op de consumentenmarkt te krijgen. De investering van 75 miljoen dollar is de grootste voor Oculus tot nu toe naast eerdere fundings waaronder het eerste bedrag van met dank aan Kickstarter. Het bedrijf werd in 2012 opgericht door de 19-jarige Palmer Luckey.

De hele industrie omarmt de Oculus Rift en ontwikkelen met genoegen mee om het product en de ervaring van de gamer werkelijk naar een next level te tillen.

De Oculus RIft moet in 2014 verkrijgbaar worden voor de consument. Wij kunnen niet wachten.

oculus rift Oculus Rift

Be first to comment

Current month ye@r day *