Norse Projects x Johnstons

Nu wij alweer in de decembermaand zijn beland die je er goed aan om jezelf alvast te wapenen tegen de komende kou. Norse Projects heeft samen met het Schotse Johnstons een set uitgebracht bestaande uit een muts, sjaal en handschoenen die je comfortabel door de winter helpen. Johnstons staat bekend om zijn hoge kwaliteit wol productie.

Dat klinkt allemaal goed. Verkrijgbaar in de kleuren Grey, Lake Blue en Pale Holmen Red.

Norse Projects x Johnstons sjaal

Norse Projects x Johnstons sjaal Pale Holmen Grey Norse Projects x Johnstons Norse Projects x Johnstons sjaal Pale Holmen Lake Blue Norse Projects x Johnstons Norse Projects x Johnstons sjaal Pale Holmen Red Norse Projects x Johnstons

Norse Projects x Johnstons muts

Norse Projects x Johnstons muts Grey Norse Projects x Johnstons Norse Projects x Johnstons muts Lake Blue Norse Projects x Johnstons Norse Projects x Johnstons muts Pale Holmen Red Norse Projects x Johnstons

Norse Projects x Johnstons handschoenen

Norse Projects x Johnstons handschoenen Grey Norse Projects x Johnstons Norse Projects x Johnstons handschoenen Lake Blue Norse Projects x Johnstons Norse Projects x Johnstons handschoenen Pale Holmen Red Norse Projects x Johnstons

Alle producten zijn in beperkte oplage o.a. bij End Clothing verkrijgbaar.

Be first to comment

Current month ye@r day *