Design ophang systeem voor je fiets

Een mooie fiets hoort ‘s nachts niet te overnachten in de kou, die verdient een warm plekje binnen in huis. Maar waar laat je hem? Waarschijnlijk in de woonkamer of in de gang. Niet ieder huis is gezegend met een brede gang en een riante woonkamer. Een slim doordacht ophang systeem biedt uitkomst.

De eiken houten Iceberg Bike Hanger door Woodstick is ontworpen door industrieel ontwerper Reinis Sallns. Het ontwerp ademt architectuur en is stijlvol esthetisch. Een toepasbare combinatie van beide kom je zelden tegen. Door een slimme constructie ben je ervan verzekerd dat je fiets veilig en stijlvol aan de muur hangt.

De Iceberg Bike Hanger is verkrijgbaar op de website van Woodsticks.

Bike Hanger door Woodstick Design ophang systeem voor je fiets

Bike Hanger door Woodstick 2 Design ophang systeem voor je fiets

Bike Hanger door Woodstick 1 Design ophang systeem voor je fiets

1 Comment

Leave a Reply

Current month ye@r day *