Freunde von Freunden

Freundevonfreunden.com, oftewel FVF, is een internationaal online magazine die mensen interviewt van verschillende creatieve en culturele achtergronden. Naast interessante vragen die gesteld worden, worden ook de betreffende huizen of hun dagelijkse werkomgeving op een prachtige manier geportretteert. Ze zijn begonnen met voornamelijk creativelingen in Berlijn, waar het kantoor van Freunde von Freunden ook gevestigd is. Maar met de groei van het inspirerende magazine, zjn er steeds meer interviews bijgekomen van mensen over de hele wereld.

Erg interessant en inspirerend!

freunde von freunden Freunde von Freunden

freunde von freunden 6 Freunde von Freunden

freunde von freunden 5 Freunde von Freunden

freunde von freunden 4 Freunde von Freunden

freunde von freunden 3 Freunde von Freunden

freunde von freunden 2 Freunde von Freunden

Be first to comment

Current month ye@r day *