Buttero schoenen

Opgericht in 1974 door Mauro Sani met de bedoeling om de beste rijlaarzen te maken ter wereld, staat Buttero nu bekend als een van de beste schoenenmerken van Italië. De ziel van Buttero ligt in hun Toscaanse erfgoed, waar alles in hun fabriek in Stabbia met de hand wordt gemaakt. Ze gebruiken plantaardig gelooid Vachetta leer, die in de loop der tijd uniek zal rijpen.

Buttero heeft veel verschillende modellen, maar een van de bekendste Buttero modellen is de Tanino. Stijlvolle schoenen met een klassiek en minimalistisch low profile sneaker ontwerp. Het hogere model is de Buttero Tanino Mid Leather Sneaker.

buttero schoenen Buttero schoenen

buttero schoenen 2 Buttero schoenen

buttero schoenen 3 Buttero schoenen

buttero schoenen 4 Buttero schoenen

Be first to comment

Current month ye@r day *