Broken Homme

De manier waarop Broken Homme zichzelf in de markt zet zie wij graag. Een fijne campagne en ogenschijnlijk kwalitatief hoogstaande producten.

Broken Homme is een Amerikaanse fabrikant van schoenen en boots. De Broken Homme collectie omarmt een eigentijds arbeidersklasse esthetische en bevat een scala aan klassieke silhouetten. Een merk dat een eigen pad kiest. De collectie gemaakt van premium geolied leder en bevatten de schoenen 20/40 Vibram zolen. Onze favorieten zijn de Broken Homme James Boot en de Broken Homme Michael Oxford.

De Broken Homme website geeft je direct een goed beeld van de bedoelingen van het merk. Het ondersteunende Vimeo kanaal bevat een reeks aan korte video’s waarin alle schoenen stuk voor stuk worden uitgelicht.

In een woord, gers!

broken homme Broken Homme

Be first to comment

Current month ye@r day *