Visvim FBT schoenen

Het Japanse Visvim heeft onlangs de nieuwste collectie FBT schoenen uitgebracht. Wederom voorzien van een premium Britse koeienhuid suède stof, corduroy verwijderbare pony ondersteund met een katoenen print en een met de hand genaaid mocassin teen. Klinkt het niet als kunst? Dat is het ook wel een beetje. De Japanse Hiroki Nakamura, de man achter Visvim, reist over de hele wereld om op zoek te gaan naar de beste materialen, traditionele drachten en ambachtelijke technieken.

De opvallende schoenen zijn al in velen colorways uitgekomen, en voor de Fall Winter 2013 zijn de visvim FBT SHAMAN JP verkrijgbaar in brown, dark brown, black, sand en red dirt. Stuk voor stuk aanwinsten voor je schoenencollectie.

visvim fbt schoenen Visvim FBT schoenen

visvim fbt schoenen 2 Visvim FBT schoenen

visvim fbt schoenen 3 Visvim FBT schoenen

visvim fbt schoenen 4 Visvim FBT schoenen

visvim fbt schoenen 5 Visvim FBT schoenen

Be first to comment

Current month ye@r day *