Sorel Cheyanne Duck boot

Je kent het wel. Je trekt je mooie schoenen aan voor een herfst wandeling in het bos om de mooie bos kleuren van het moment te bewonderen. Veel bladeren natuurlijk en waarschijnlijk nat. Als je verderop een bijzondere paddenstoel ziet wil je hem van dichtbij bekijken maar paddenstoelen groeien niet op het verharde loop pad. Vol goede moed zet je een paar stappen door het natte gras en de natte bladeren en ja hoor, je schoenen zijn verziekt. Voor natte omstandigheden doe je er goed aan om met een Duck Boot de deur uit te stappen.

De Sorel Cheyanne Reserve Duck Boot is een stijlvolle waterschoen met een klassiek uiterlijk en is gemaakt van premium materialen zoals full-grain leder, insulated duck boot constructie met een herringbone stoffen gedeelte dat net boven de enkels zit voor extra comfort tijdens het lopen. De Sorel Cheyanne Duck Boot biedt je warmte en comfort of natte dagen.

SOREL CHEYANNE duck boot Sorel Cheyanne Duck boot

Be first to comment

Current month ye@r day *