Outfit Grid van de 5 coolste kids die we kennen

Outfit Grid is een fenomeen dat de afgelopen jaren zijn vlucht heeft genomen. Met dank aan sociale media upload iedereen zijn outfit van de dag.

Onlangs was er een Outfit Grid wedstrijd door Hypebeast waarin iedereen werd aangemoedigd om zijn tofste set te uploaden en te voorzien van de hashtag #outfitgrid. De winnaar had een stijlvolle outfit maar toonde weinig kleur. Als een reactie op de kleurloze grid van de winnaar kwam illustrator Bryan Espiritu met zijn eigen versie van de Outfit Grid waarin hij de outfits van de 5 coolste tekenfilm kids presenteert. In kleur.

outfit grid 4 Outfit Grid van de 5 coolste kids die we kennen outfit grid 1 Outfit Grid van de 5 coolste kids die we kennen outfit grid 2 Outfit Grid van de 5 coolste kids die we kennen outfit grid 3 Outfit Grid van de 5 coolste kids die we kennen outfit grid 5 Outfit Grid van de 5 coolste kids die we kennen

Be first to comment

Current month ye@r day *