Oliver Peoples Sir series

Er goed uitzien stopt niet bij het dragen van mooie kleren. Accessoires maken een belangrijk onderdeel uit van een dagelijkse outfit. Voor de brildragers onder ons is er interessant nieuws uit het kamp van Oliver Peoples. Het merk heeft een gelimiteerde heruitgave van vintage modellen die het in 1987 heeft uitgebracht. Onder de naam ‘The Sir Series’ komt Oliver Peoples met 3 nieuwe en gelimiteerde monturen. De brillen collectie bestaat uit de Sir O’Malley, Sir Finley en Sir Kent en is net als vroeger gemaakt in Japan.

Elk frame is voorzien van een nieuw en aangepast kleuren palet van exclusieve schildpad kleuren met een op maat gemaakt bespoke label. De “Sir” collectie is nu verkrijgbaar bij een zeer select aantal dealers. Bijvoorbeeld bij The Bureau Belfast.

oliver peoples sir series 1 Oliver Peoples Sir series oliver peoples sir series 2 Oliver Peoples Sir series oliver peoples sir series 3 Oliver Peoples Sir series oliver peoples sir series 4 Oliver Peoples Sir series

Be first to comment

Current month ye@r day *