Kinfolk Table

Kinfolk Table is uit! Een kookboek van de makers van het Kinfolk magazine met profielen van 45 individuen die jou het water uit de mond doen laten lopen. Zijn het niet de gerechten, dan zijn het wel de foto’s die in het boek staan. Allemaal heel verfijnd en fraai. Iedere persoon schotelt je 1 tot 3 gerechten voor in het boek. De recepten zijn smaakvol, eenvoudig en portemonee vriendelijk.

Kinfolk, is een visueel en tekstueel platform met een magazine dat driemaandelijks verschijnt dat beschrijft hoe het leven zou moeten zijn. Dat je stimuleert pauze te nemen in jouw drukke leven en vooral te genieten. Het op zoek gaan en genieten van de mooie dingen des levens en dit te delen met anderen. Kwaliteit van leven en vrienden zijn de rode draad van Kinfolk.

Nu dus als kookboek. Kinfolk Table is verkrijgbaar bij jouw favoriete boekhandel.

Kinfolk Table Kinfolk Table

kinfolk table book Kinfolk Table

Be first to comment

Current month ye@r day *