Inventory Magazine Issue 9

Inventory Magazine Issue 9 is uit. In dit Autumn/Winter issue ligt de focus op de merken Nanamica, Sunray Kelly en Nike. Also featured are cover stories on Shinsuke Takizawe, de man achter het Japanse merk Neighborhood en A.P.C oprichter Jean Touitou.

Inventory werd in 2009 opgericht als een online platform met een halfjaarlijkse publicatie waarin zij de esthetische en culturele belangen van de oprichters verkennen. Door het aanbieden van een unieke en mondiaal perspectief op design, vakmanschap en cultuur, concentreert het op de merken, ontwerpers en kunstenaars die streven naar kwaliteit, en een verlangen naar innovatie.

Inventory Magazine Issue 9 is verkrijgbaar bij de betere online shops.

inventory issue 1 Inventory Magazine Issue 9 inventory issue 9 2 Inventory Magazine Issue 9 inventory issue 9 3 Inventory Magazine Issue 9

Be first to comment

Current month ye@r day *