Candice Swanepoel fotoshoot voor I-D magazine

Voor I-D Magazine heeft fotograaf Matt Jones heeft onlangs een (naakt) fotoshoot gedaan met Zuid Afrikaans model Candice Swanepoel. De meest recente ‘Collector’s Issue’ bevat een artikel over meest beruchte personen in de Art en Fashion scene van New York. We hebben het over Brian Donnelly aka KAWS en het brein achter supreme James Jebbia. Op een van de foto’s zie je dat Candice Swanepoel een Supreme skateboard vasthoudt, terwijl ze op een andere een oversized “Companion” handschoen draagt.

candice swanepoel i d magazine 2 Candice Swanepoel fotoshoot voor I D magazine

candice swanepoel i d magazine 3 Candice Swanepoel fotoshoot voor I D magazine

candice swanepoel i d magazine 4 Candice Swanepoel fotoshoot voor I D magazine

candice swanepoel i d magazine Candice Swanepoel fotoshoot voor I D magazine

Be first to comment

Current month ye@r day *