Band of Outsiders Varsity Jacket

Het ‘varsity jacket’, ook wel een letterman jas genoemd is een jas die traditioneel gedragen wordt door studenten van hoge scholen in de Verenigde Staten. De varsity jackets worden vaak vernoemd naar de school of het sports team. Het is een jack dat altijd met veel trots wordt gedragen.

Het model van het jack is zo populair dat fashion merken er graag hun eigen versie van maken. Een klassiek jack met een fashion twist.

Fashion merk Band of Outsiders snapt de formule en speelt het klaar om jaar in jaar uit een bizar mooie versie te lanceren. Voor het AW13 seizoen heeft het Varsity Jacket van Band of Outsiders leren mouwen en een body van wol met een pinstripe patroon. De afwerking en gebruikte materialen zijn zoals altijd van hoge kwaliteit.

De Band of Outsiders Varsity Jacket is o.a. verkrijgbaar bij End Clothing.

band of outsiders varsity jacket 1 Band of Outsiders Varsity Jacket band of outsiders varsity jacket 2 Band of Outsiders Varsity Jacket band of outsiders varsity jacket 3 Band of Outsiders Varsity Jacket band of outsiders varsity jacket Band of Outsiders Varsity Jacket

Be first to comment

Current month ye@r day *