Zwarte parka jassen 2013

Een heerlijke warme parka is ideaal om je lichaam te beschermen tegen de kou, regen en wind. Voor de komende winter 2013 hebben we vijf zwarte parka’s voorje op een rijtje gezet. Weet jij al welke je gaat nemen?

A.P.C. Alaska Parka

De zwarte Alaska Parka is dé winterjas van het Franse A.P.C.! Deze dikke winterjas is voorzien van zowel een rits- als knoopsluiting. Het is ook verkrijgbaar in de kleur khaki.

apc alaska parka Zwarte parka jassen 2013

Acne Vancouver Parka

Afkomstig uit het koude klimaat van Scandinavië, heeft Acne voor de herfst winter collectie 2013 de Vancouver Parka. Acne heeft dit klassieke parka ontwerp vakkundig afgewerkt met een donzen, gewatteerde voering om het koude winterweer te bestrijden.

acne vancouver parka Zwarte parka jassen 2013

U Clothing Check Woollen Parka

Wil je liever een zachtere stof? Dan is de Woollen Parka Jacket van U Clothing misschien jouw jas voor de komende winter, met de zachte en warme wool-blend stof.

u clothing check woollen parka Zwarte parka jassen 2013

Our Legacy Shield Jacket

Een ander Zweeds merk, Our Legacy, komt elk jaar met een dikke winterjas. Voor dit jaar hebben ze de Shield Jacket ontworpen. Een winterjas die misschien een beetje stug aanvoelt, maar wel heel veel warmte biedt.

our legacy shield jacket Zwarte parka jassen 2013

Alexander Wang Shearling Hood Multi Pocket Parka

Ook Alexander Wang heeft met de ‘Shearling Hood Multi Pocket Parka’ een alternatief ontworpen voor jou. Het handige van deze waxed cotton parka is dat De de cappuchon verwijderbaar is.

alexander wang shearling hood multi pocket parka Zwarte parka jassen 2013

Be first to comment

Current month ye@r day *