VANMOOF 3.2

VanMoof fietsen zijn prachtig vormgegeven design fietsen. De erkenning voor de stijlvolle ontwerpen wordt onderschreven door het feit dat VanMoof de “Reddot design award 2011″ heeft gewonnen. Het ontwerp van VanMoof heeft een geheel eigen karakter zoals we dat bij geen enkel ander merk terugzien.

VANMOOF 3.2 Urban Racer

Nieuw uit de VANMOOF koker is de VANMOOF 3.2 Urban Racer, het sportiefste model tot dusverre. Vooral de geheel zwarte uitvoering spreekt ons aan. De VANMOOF 3.2 heeft een basic diamond frame, 2 speed hub versnelling, mechanische remschrijven, lichtgewicht aluminium frame, weegt 12 kg, heeft een flat handlebar, en een standaard kickstand.

vanmoof 32 VANMOOF 3.2

VANMOOF accessoires

Op een design fiets als deze is natuurlijk ruimte voor stijlvolle accessoires. Om de VANMOOF 3.2 persoonlijker en praktischer te maken kun je kiezen uit verschillende soorten bagagedragers. Namelijk de Sexy Waitress, Bambooman, Black box of de Rear carrier.

Slimme fiets

Dat VanMoof ook een slimme fiets is blijkt uit de toepassingen die erin verwerkt zijn. Zo worden VANMOOF fietsen geleverd met verlichting in het frame verwerkt en ook het slot zit in het frame verwerkt (afhankelijk van het model).

De VANMOOF 3.2 is hier verkrijgbaar.

Be first to comment

Current month ye@r day *