Superhelden in Noir door Marko Manev

Superhelden. Ondanks de meest geweldige dingen die zij voor de mensheid doen hebben ze allemaal wel een donkere kant. Grafisch ontwerper Marko Manev licht deze donkere kanten op een sublieme wijze uit in zijn ‘Noir’ poster serie.

Herken jij ze allemaal?

superhelden in noir door marko manev 1 Superhelden in Noir door Marko Manev

superhelden in noir door marko manev 2 Superhelden in Noir door Marko Manev superhelden in noir door marko manev 3 Superhelden in Noir door Marko Manev superhelden in noir door marko manev 4 Superhelden in Noir door Marko Manev superhelden in noir door marko manev 5 Superhelden in Noir door Marko Manev superhelden in noir door marko manev 6 Superhelden in Noir door Marko Manev superhelden in noir door marko manev 7 Superhelden in Noir door Marko Manev superhelden in noir door marko manev 8 Superhelden in Noir door Marko Manev superhelden in noir door marko manev 9 Superhelden in Noir door Marko Manev superhelden in noir door marko manev 10 Superhelden in Noir door Marko Manev

Be first to comment

Current month ye@r day *