Populaire analoge camera’s

Analoge fotografie heeft de laatste jaren een vlucht genomen en is verre van dood. Mede door de intrede van het merk Lomography heeft analoge fotografie de aandacht gewekt van een grote nieuwe groep, voornamelijk creatieve jongeren, dat zichzelf de liefde voor het echte fotograferen hebben toegeëigend.

Door de grote en ongeëvenaarde expressie kracht van film zijn veel creatieve fotografen hier nog altijd trouw aan, ook in het digitale tijdperk. Het aanbod aan analoge camera’s is enorm. Wat zijn de meest gewilde analoge camera’s? Hier vind je een aantal voorbeelden van analoge camera’s die absoluut niet om je nek misstaan.

Canon AE-1

canon ae1 Populaire analoge cameras

Kodak Pocket Instamatic 300 – 110 Film

Kodak Pocket Instamatic 300 110 Film Populaire analoge cameras

Leica M3

leica m31 Populaire analoge cameras

Lomography Diana F+

lomography diana f Populaire analoge cameras

Mamiya 645

Mamiya 645 Populaire analoge cameras

Lubitel 2

Lubitel 2 Populaire analoge cameras

Holga 120

Holga 120 GCFN Populaire analoge cameras

Polaroid 1000

polaroid 1000 Populaire analoge cameras

Praktika MTL3

Praktica MTL 3 Populaire analoge cameras

Be first to comment

Current month ye@r day *