Nike+ FuelBand SE

De opvolger van de Nike+ FuelBand, de Nike+ FuelBand SE komt er aan. Deze nieuwe armband houdt net als zijn voorganger bij hoeveel je op een dag loopt en beweegt, activiteiten die worden gesynchroniseerd in NikeFuel met de bijbehorende iOS-applicatie.

NikeFuel is een universele manier om allerlei sportieve activiteiten te meten en om te zetten in Fuel. Om jou zo gedurende dag op de hoogte te houden van jouw actieve prestaties. Van De FuelBand is een armband die bijhoudt hoe actief je bent. In de band zit een versnellingsmeter verwerkt die in drie richtingen meet. Deze bewegingen worden omgezet in het aantal afgelegde stappen, verbrande calorieën, de tijdsduur dat je actief was en je score ‘NikeFuel’.

De Nike+ Duelband SE is vanaf begin november 2013 verkrijgbaar.

nike fuelband SE Nike+ FuelBand SE

Be first to comment

Current month ye@r day *