Klassieke Vespa scooter

Als je in de stad woont, is het super handig om jezelf te vervoeren met de scooter. De fiets is te langzaam en de auto is niet zo flexibel. De parkeerkosten kunnen bovendien hoog op lopen. De Vespa scooters zijn erg populair, maar als je een echte retro en vintage liefhebber bent, ga je voor een échte originele klassieke Vespa scooter, die in de jaren ’50 in Italië geproduceerd zijn.

klassieke vespa scooter 6 Klassieke Vespa scooter

Deze klassieke Vespa scooters werden vlak na de Tweede Wereldoorlog op de markt gezet. Vanwege de slechte economie en de slechte wegen in Italië door de oorlog, kwam Enrico Piaggio met het idee om een mobiele voertuig te ontwerpen, dat heel Italië weer in beweging zou krijgen. Iedereen moest het kunnen gebruiken. Rijken, armen, vrouwen, mannen… Hij stelde wel de eis dat dit voertuig simpel en robuust, maar wel elegant moest zijn.

De Vespa scooter is geboren.

Deze klassieke Vespa scooters zijn tegenwoordig niet meer nieuw te verkrijgen. Hieronder zie je een aantal dealers in Nederland die de gebruikte modellen restaureren en verkopen:

http://www.maskesvespaklassiekers.nl/
http://www.firma-wetsteyn.nl/
http://www.vintagescooters.nl/

klassieke vespa scooter 4 Klassieke Vespa scooter

klassieke vespa scooter 5 Klassieke Vespa scooter

klassieke vespa scooter 3 Klassieke Vespa scooter

klassieke vespa scooter 2 Klassieke Vespa scooter

klassieke vespa scooter Klassieke Vespa scooter

Be first to comment

Current month ye@r day *