Kenzo Eye

Voor de Kenzo herfst/winter 2013 collectie hebben de creative directors Humberto Leon & Carol Lim de Kenzo Eye Capsule collection ontworpen. Het resultaat zijn opvallende t-shirts, sweatshirts, portemonnees en telefoonhoesjes met de eye prints van. Sommmigen met een grote print zoals de EYE sweatshirts en t-shirts, terwijl de ‘Eye print sweatshirt’ volledig bedrukt is met het eye patroon. Bijna alle items zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De Kenzo Eye Capsule collection is o.a. verkrijgbaar bij:
Kenzo webshop
Oki-ni

kenzo eye t shirt Kenzo Eye

kenzo eye sweatshirt Kenzo Eye

kenzo eye print sweatshirt white Kenzo Eye

kenzo eye print sweatshirt red Kenzo Eye

kenzo eye print sweatshirt black Kenzo Eye

kenzo eye phone case Kenzo Eye

Be first to comment

Current month ye@r day *