Joggingsbroeken niet om mee te sporten

Joggingsbroeken zijn zoals het woord al zegt, bedoeld om mee te joggen of te sporten. Maar je weet hoe dat kan gaan in de fashion. Iets wat gedragen wat not done is, is opeens helemaal hot. Net zoals dat gegaan is met de Nike free runs en flyknits. Het is nu dus ook ok om met een joggingsbroek over straat te lopen. Het liefst eentje die een beetje slimfit zijn. Wij hebben de mooiste voor je verzameld.

Acne John

Acne John sweat pant lijkt ieder seizoen weer terug te komen. Een sportieve elastische jogginsbroek met een draw string. Zowel de voorste twee zakken als de achterste twee zakken zijn voorzien van een luxe ritssluiting. Verkrijgbaar in Grey melange & Black in o.a. de eigen Acne Studios webshop.

acne john 2 Joggingsbroeken niet om mee te sporten

acne john Joggingsbroeken niet om mee te sporten

Acne Fred

De Acne Fred sweat pant is in 2013 nieuw in de collectie gekomen. Het verschil met de John is dat het iets wijder zit en slechts 1 achterzak heeft. De voorste twee zakken hebben in tegenstelling met de Acne John geen ritssluiting. Verkrijgbaar in Grey melange & Black in o.a. de eigen Acne Studios webshop.

acne fred 2 Joggingsbroeken niet om mee te sporten

acne fred Joggingsbroeken niet om mee te sporten

Norse Projects Ro sweat pant

De Norse projects Ro sweat pant is een klassieke jonggingsbroek gemaakt van dikke katoen melange stof. Verkrijgbaar in Grey melange, Heather grey, Black en Dark Navy o.a. bij Norsestore & Caliroots.

norse projects ro sweat pant 2 Joggingsbroeken niet om mee te sporten

norse projects ro sweat pant Joggingsbroeken niet om mee te sporten

Norse Projects Gustav wool pant

Als variant op de Ro sweat pant heeft Norse Projects ook de Gustav wool pant. Het grote verschil is zoals je aan de benaming kan zien, de cotton/wool stof. Lekker warm voor de winter! Verkrijgbaar in Fig, Pebble en Dark Navy o.a. bij Norsestore & Caliroots.

norse projects gustav wool pant Joggingsbroeken niet om mee te sporten

norse projects gustav wool pant 2 Joggingsbroeken niet om mee te sporten

Run hide French terry sweat pant

Dan wil ik ook nog graag deze Run hide French terry sweat pant onder de aandacht brengen. Het minst bekende merk van allemaal van een ontwerper uit New York. Deze zwarte fashionable joggingsbroek zit comfortable aan de bovenkant en loopt vanaf de knie smal naar de voet. Net zoals de Acne sweatpants is deze Run hide French terry sweat pant ook voorzien van een achterzak met ritssluiting. Verkrijgbaar in de Run hide webshop.

run hide french terry sweat pant Joggingsbroeken niet om mee te sporten

run hide french terry sweat pant 2 Joggingsbroeken niet om mee te sporten

Be first to comment

Current month ye@r day *