Hippe Nike hardloopschoenen

Ze zijn ontworpen om ermee hard te lopen, maar tegenwoordig mogen er in je sneaker- of schoenencollectie geen running schoenen van Nike meer ontbreken. Of je nou wel of niet van hardlopen houdt, je moet minimaal over één paar beschikken. Ze zitten namelijk niet alleen super comfortabel, deze Nikes vormen ook de ideale vervanger voor de klassiekers als de Air Max 1 of de Jordans. Maar welke past het best bij jou? Want zoals je van Nike mag verwachten, hebben ze ook in hun hardloopschoenen een uitgebreide keuze in modellen.

Nike Roshe Run

De originele Roshe Runs collectie bestaat uit 3 kleuren: zwart op rood, zwart op zwart en zwart op iguana groen. Deze vormen de echte klassiekers van de Nike Roshe Runs, maar zijn helaas overal uitverkocht. Nu komen er steeds meer nieuwe kleuren uit.

nike roshe run Hippe Nike hardloopschoenen

Nike Free run

De Nike Free runs zijn de meest commerciele hardloop schoenen van Nike. Neemt niet weg dat ze er gewoon goed uit zien.

nike free run Hippe Nike hardloopschoenen

Nike Flyknit

De Nike Flyknits kan je ook weer verdelen in verschillende modellen. De Flyknit trainer, de Racer en de Lunar. Maar er is in 2013 ook een model uitgekomen dat eigenlijk een samensmelting van de Flyknit en de Free runs, namelijk de Nike Free Flyknit+.

nike flyknit Hippe Nike hardloopschoenen

Nike Mayfly

De Mafly’s zijn met het open model echte zomerschoenen. In 2012 waren deze uitgebracht en direct overal uitverkocht. Maar in 2013 zijn er opnieuw vier kleuren verkrijgbaar: Zwart, grijs, navy en een mosterd achtige kleur.

nike mayfly Hippe Nike hardloopschoenen

Nike Inneva woven

Zoals de naam al zegt is de Nike Inneva woven volledig een geweven model.

nike inneva woven Hippe Nike hardloopschoenen

Be first to comment

Current month ye@r day *