Het vakmanschap van Yuketen

Sinds 1985 heeft de oprichter van Yuketen, Yuki Matsuda, de verloren kunst van het echte schoenmaken verdedigd en behouden. Met moedige ontwerpen die het verleden eren, is Yuketen vastbesloten om het evenwicht tussen de robuuste duurzaamheid en elegante functionaliteit voort te zetten in ieder product dat zij ontwerpen en op de markt brengen.

Elke Yuketen schoen is met uiterste zorg met de hand gemaakt met alleen de fijnste soorten leder. De toewijding aan het vak en de benadering van het vervaardigen van elke schoen maakt ieder exemplaar draagbare kunst.

De Yuketen schoenen familie omvat vrijwel ieder type schoen voor de stijlvolle man. Van stoere boots tot degelijke brogues. Van de traditionele boot schoen tot aan chukkas.Yuketen schoenen zijn puur vakmanschap.

Yuketen is hier verkrijgbaar.

Be first to comment

Current month ye@r day *