De perfecte accessoire voor jouw Apple gadgets

De tijd waarin een accessoire als een niet-noodzakelijk bij product werd gezien is voorbij. Voor vrijwel alle Apple gadgets worden er tal van accessoires geproduceerd. De zoektocht naar de perfecte accessoire valt niet mee. Om jou te helpen hebben wij er een aantal van het merk Hard Graft uitgelicht voor de iPhone, iPad en MacBooks.

De perfecte iPhone accessoire

Hard Graft Skinny Fit iPhone Case

hard graft skinny fit iphone case De perfecte accessoire voor jouw Apple gadgets

hard graft sinnyfit iphone case smoke De perfecte accessoire voor jouw Apple gadgets

Een doordacht minimaal design met een focus op het stijlvol beschermen van jouw iPhone. De Skinny Fit bevat tevens een slim weggewerkt vakje waar je een pasje, naamkaartje of wat bankbiljetten in kwijt kunt. De Skinny Fit is verkrijgbaar in de kleur Heritage of in de kleur Smoke.

Hard Graft Sport iPhone Case

hard graft sport iphone Case De perfecte accessoire voor jouw Apple gadgets

Als een iteratie op het Skinny Fit model toont de Sport iPhone een speelsere stijl met een mix van leer en vilt. Tevens met een elastieke bank om de iPhone strak op zijn plaats te houden. Stijlvol en sportief als je het ons vraagt. De Skinny Fit is alleen verkrijgbaar in de kleur Heritage.

De perfecte iPad accessoire

Hard Graft Tilt iPad Case & Stand

hard graft tilt ipad case stand De perfecte accessoire voor jouw Apple gadgets

hard graft tilt ipad case stand smoke De perfecte accessoire voor jouw Apple gadgets

Al sinds 2010 brengt Hard Graft ons de meest ideale accessoire voor de iPad. De Tilt iPad Case & Stand. Dit model is zo slim dat je er op meerdere manier mee om kunt gaan. De hoes kan vanzelfsprekend worden opengeslagen maar zoals de naam al doet vermoeden kun je hem ook vouwen tot een manier waarbij hij in een presentatie modus veranderd. Ideaal en ontzettend duurzaam. Na ruim 2 jaar intensief gebruik voldoet het product nog iedere dag aan zijn belofte. De Tilt iPad Case & Stand is verkrijgbaar in de kleur Heritage of in de kleur Smoke.

De perfecte MacBook Pro accessoire

Hard Graft Grab Laptop Folio

hard graft grab laptop folio De perfecte accessoire voor jouw Apple gadgets

hard graft grab laptop folio smoke De perfecte accessoire voor jouw Apple gadgets

Een serieuze laptop verdient een serieuze accessoire. In termen van bescherming en stijl is de Grab Laptop Folio van Hard Graft misschien wel de ultieme accessoire voor de MacBook Pro. Met een hoofdvak dat ruimte biedt voor veel meer dan de Macbook zelf en een voorvak waarin je ook nog verschillende documenten in kwijt kunt biedt dit product alle comfort om de trouwe vriend van jouw MacBook Pro te worden. De Grab Laptop Folio is verkrijgbaar in de kleur Heritage en de kleur Smoke.

Alle Hard Graft accessoire producten zijn op de website van Hard Graft verkrijgbaar.

Be first to comment

Current month ye@r day *