A.P.C. x Eastpak Classic Backpack

A.P.C. vestigt zich meer en meer als het merk van de unieke samenwerkingen. Ditmaal is het rugtassen merk bij uitstek Eastpak dat ten prooi is gevallen aan de reeks van samenwerkingen met A.P.C.. Het resultaat mag er zijn.

Rekening houdend met de traditionele Eastpak silhouet, is de A.P.C. interpretatie van de rugtas icoon er een die minimaal en stijlvol is. De A.P.C. x Eastpak Classic Backpack is vervaardigd van louter top materialen. Gemaakt van een slijtvaste nylon, afgewisseld met leder details en gecoate afwerking zorgen voor een duurzame basis voor een tas die jaren lang jouw trouwe metgezel zal zijn.

De A.P.C. x Eastpak Classic Backpack is verkrijgbaar bij:

End Clothing
A.P.C. online shop
Eastpak online shop

apcxeastpak classic backpack grey 1 A.P.C. x Eastpak Classic Backpack

apcxeastpak classic backpack grey 2 A.P.C. x Eastpak Classic Backpack

apcxeastpak classic backpack grey 3 A.P.C. x Eastpak Classic Backpack
apcxeastpak classic backpack grey 4 A.P.C. x Eastpak Classic Backpack

Be first to comment

Current month ye@r day *