White Mountaineering AW13 collectie

Untitled 1 1024x686 White Mountaineering AW13 collectie

De AW13 collectie van White Mountaineering gaat terug naar de roots van de klassieke outdoor kleding. Klassieke ontwerpen herontdekt en nieuw leven ingeblazen door ontwerper Yosuke Aizawa.

De collectie wordt gekenmerkt door veel breiwerk en fijne patronen. De combinatie van technische bovenkleding met een nieuwe iteratie op de windstopper, opgefrist met een jacquard gebreide juk panel, is er een om bij weg te smelten. Daar hoeft je niet in beweging voor te zijn om er warm van te lopen. Het hoge prijskaartje verraadt de kwaliteit en de zeer beperkte oplage. Het moge duidelijk zijn. Dit zijn begeerde items die seizoen na seizoen in je garderobe kast blijven hangen.

De AW13 collectie van White Mountaineering is o.a. verkrijgbaar bij End.

Be first to comment

Current month ye@r day *